Anmäl dig här!


Här kan du anmäla dig till vårt sökarregister, fordonsregister och bli medlem. Börja med att fylla i dina personuppgifter. Om du vill bli medlem och stötta oss med 300 kr/år klickar du i boxen under "Medlemskap". Om du vill hjälpa till och söka efter försvunna personer fyller du i fälten under "Sökarregister". Om du har ett fordon, t.ex. en fyrhjuling eller en båt, och vill söka med fordon fyller du i fälten under "Fordonsregister". Om du vill göra en ändring i din anmälan kontaktar du info@missingpeople.se. Observera att du måste vara över 18 år för att få medverka på våra sökinsatser.


Vi får inget bidrag från staten utan finansieras till stor del av medlemskapsavgifter och donationer. Vi vore därför oerhört tacksamma om du också blir medlem när du anmäler dig till vårt sökarregister och/eller fordonsregister. Tack för att du vill hjälpa till i sökandet efter försvunna personer!


Personuppgifter


ÅÅÅÅMMDD-NNNN

Medlemskap


Sökarregister


select

Fordonsregister


select

Extra information


Genom att klicka på "Skicka" ger jag mitt samtycke till att mina uppgifter registreras och behandlas av Missing People Sweden (org.nr. 802463-5867). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy
Besök- och postadress
Missing People Sweden
Arenavägen 29
121 77 Johanneshov

Telefon (dygnet runt)
031-760 90 60

E-post
info@missingpeople.se

Org.nr.
802463-5867

Bankgiro
900-5620

Swish
900 56 20